Coafor profesional si coafura in Cluj Napoca


Pentru orice femeie, o coafura perfecta in fiecare zi poate fi o problema de nerezolvat. Un par cat mai sanatos, rezistent si stralucitor constituie una din preocuparile zilnice ale femeii moderne si ocupate.Centru de cosmetica si tratamente Medi Spa va ofera o gama larga de servicii si produse pentru ingrijirea parului si, prin specialistii din salonul de cosmetica al centrului nostru toate serviciile de coafura, vopsire si intretinere de care aveti nevoie in fiecare zi pentru a fi cat mai frumoase.

Alegerea coafurii potrivite

O coafura perfecta are pe langa aspectele tehnice si de ingrijire a parului si o partne estetica care depinde foarte mult de constitutia fizica a persoanei care doreste un anumit tip de coafura. O tunsoare nepersonalizata poate schimba forma fetei de cele mai multe ori rezultatul fiind unul negativ dupa o sedinta de coafor.
Indiferent daca doriti o coafura de ocazie care sa va faca sa va simtiti frumoasa pentru o zi si sa atrageti toate privirile atunci pozele din reviste nu sunt de prisos. Dar daca grija dumneavostra e sa va alegeti o coafura care sa va stea bine si zi si noapte atunci trebuie sa  tineti cont de multe detalii pentru a afla care stil vi se potriveste cel mai bine. La centrul de cosmetica si coafura Medi Spa Cluj puteti primi consultanta de specialitate in alegerea coafurii potrivite iar specialistii nostrii in cosmetica de aici va vor sfatui in alegerea coafurii si a culorii care se potriveste cel mai bine parului dumneavostra. In plus daca doriti ca parul dumneavoastra sa aiba mai mult volum masajele capilare sunt cele mai indicate.

O problema tot mai intalnita este caderea parului din cauza ingrijirii neadecvate a parului cat si expunerea acestuia la soare si la alti agenti daunatori.

Cand trebuie sa ne facem griji?
Se stie ca durata de viata a firului de par este limitata si ca e normal sa pierdem cateva fire  zilnic, acest lucru facand parte din procesul de regenerare a parului. In mod normal pierdem aproximativ 100 de fire pe zi. Desigur ca nu vom strange fir cu fir zilnic, pentru a ne da seama daca parul pierdut este peste limita normala. Acest lucru este usor de observat daca atunci cand ne pieptanam firele de par cad in exces si sunt insotite de radacina. Abia atunci se ridica problema existentei unor cauze interne.

Inainte de a intra in panica trebuie sa cunoastem cauzele care duc la caderea parului iar acestea sunt numeroase si depind de mai multi factori directi si indirecti:

Printre cei mai importanti factori care duc la slabirea firului de par si ulterior la accelarea caderii parului ar fi:

  • stresul : provoaca o dereglare a functiilor la nivelul organismului care are influenta si asupra parului
  • alimentatia necorespunzatoare: lipsa proteinelor, a calciului, vitaminele, precum si fierul si zincul – toate acestea joaca un rol crucial pentru sanatatea parului
  • vopsitul parului in exces, permanentul si produsele de aranjare a parului: utilizarea frecventa si inadecvata a acestor produse degradeaza parul si il slabeste din radacina
  • dereglarile hormonale
  • razele solare
  • varsta: la o varsta mai inaintata procesul de regenerare a parului devine mai lent
  • medicamentele
  • boala

Exista mai multe tipuri de tratamente impotriva caderii parului, cu efecte mai mult sau mai putin vizibile, sau care sunt recomandate pe termen scurt sau pe termen lung. Este indicat ca inainte de a lua diferite tratamente sau medicamente impotriva parului sa consultati un medic specialist pentru a va recomanda un produs potrivit pentru afectiunea Dumneavoastra.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj