Tratamente cosmetica corporala


Cosmetica corporala reprezinta arta si practica de ingrijire a corpului cu ajutorul unor metode si preparate speciale.Cele mai folosite si cu cel mai bun efect sunt : tratamente corporale, impachetari cosmetice, tratamente de hidratare a pielii si diferite modalitati de intretinere corporala cum ar fi: slabire si modelare, tonifiere, detoxifiere si antrenament sportiv.

La baza tuturor acestor metode se gaseste hidratarea, element necesar pentru ca rezultatul obtinut sa fie unul complet si de durata.

Hidratarea reprezinta astazi un ritual al frumusetii care se poate realiza cu ajutorul unor produse speciale: creme de zi sau de noapte, lotiuni de corp sau diferite masti pentru fermitate .Exista mai multe metode de hidratare care corespund diferitelor tipuri de piele:

• lotiunile pentru toate timpurile de piele
• uleiurile pentru pielea uscata
• cremele pentru tenul mixt

Din ce in ce mai multi specialisti considera ca pentru a-ti modela corpul este foarte importanta conditia si sanatatea pielii. Astfel, impachetarile corporale sunt solutia rapida si eficace pentru mentinerea greutatii corporale sau reducerea ei dar si pentru obtinerea unor efecte benefice asupra conditiei pielii. Exista mai multe tipuri de impachetari corporale la care puteti apela la centru de cosmetica corporala Medi Spa din cluj Napoca. Printre acestea enumeram:

• impachetari cu Parafango si Parargil pentru tratarea depozitelor adipoase
• impachetari anticelulitice cu alge rosii si verzi
• impachetari cu alge verzi pentru detoxifierea, energizarea si hidratarea pielii corpului

Impachetarea cu alge este deosebit de importanta si eficienta deoarece algele intra in osmoza cu pielea corpului si in timp ce cedeaza acesteia mineralele de care are nevoie preiau si toxinele si impuritatiile pielii.

Impachetarea cu amestec de namol si alge este folosita impotriva celulitei compacte si a celei edematoase. De astfel de tratamente puteti beneficia in centrul de infrumusetare Medi Spa din Cluj Napoca, acestea putand sa se adapteze tuturor nevoilor legate de ingrijirea corpului.

Impachetarile corporale sunt recomandate in serii de mai multe sedinte pe saptamana pentru a se ajunge la un rezultat vizibil iar la un tratament de lunga durata este necesara asocierea cu alte proceduri pentru ingrijire corporala. O astfel de sedinta variaza intre 15 si 60 de minute.

La final se recomanda aplicarea unei creme pentru hidratarea si protectia pielii.
Benficiile impachetarilor corporale sunt:

• eliminarea toxinelor din corp si a stratului adipos
• eliminarea si prevenirea celulitei
• redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii

Contraindicatii: persoanelor care sufera de boli cardiace grave, epilepsie, claustrofobie si femeilor insarcinate.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj