Cosmetica profesionala gene si sprancene


Un domeniu complex pt unii, dar bine cunoscut altora, machiajul realizat cu profesionalism si diversele metode de infrumusetare ale ochilor si punerea in evidenta a avantajelor si ascunderea micilor defecte, reprezinta pentru noi toti un rasfat si o provocare, chiar daca a devenit un obicei in fiecare dimineata.

La centrul de cosmetica a fetei si machiaj profesional Medi Spa din Cluj Napoca fiecare clienta este tratata diferit si cu profesionalism chiar pentru un machiaj rapid de retus sau pentru un machiaj complex si de durata. O mare parte din machiajul genelor si sprancenelor implica mai mult decat o simpla retusare, iar pentru a arata perfect este nevoie de o mana de profesionist. La centrul cosmetic Medi Spa stam la dispozitia Dumneavoastra in fiecare zi cu cele mai rapide si de calitate metode si stiluri de machiaj.

Machiajele profesionale realizate in centrul nostru presupun folosirea adecvata a  unor dispozitive medicale de ultima generatie, si utilizarea unor marci de renume de produse pentru machiaj, utilizate si aplicate de catre angajati cu experienta.
Daca nu sunteti adepta machiajului, va putem recomanda alte metode de infrumusetare si intretinere faciala in cadrul centrului nostru. In saloanele noastre puteti dispune de tratamente faciale pe baza de plante sau alte formule naturale. Cosmeticienii angajati va pot indruma in asa fel incat sa puteti sa va ingrijiti si acasa, aplicandu-va corespunzator tratamentele recomandate.

Ingrijirea genelor
Desi aparent nesemnificative, genele pe langa faptul ca dau ochilor o frumusete aparte au un rol foarte important in apararea ochilor de factori externi: lumina puternica, ploaie, vant cat si de transpiratie faciala. Astfel ca fiecare femeie trebuie sa isi ingrijeasca genele la fel de mult ca si restul corpului. Pentru mentinerea sanatoasa a genelor este necesara o alimentatie sanatoasa care sa contina vitamine din complexul B. Exista numeroase modalitati de infrumusetare a genelor, incepand cu aplicarea mascarei si a creionului si terminand cu practici moderne de vopsire a genelor, de aplicare a extensiilor si respectiv permanentul.

Vopsirea genelor si sprancenelor
Inainte de a incepe vopsirea genelor cat si a sprancenelor, trebuie testat produsul care se utilizeaza pentru a evita producerea unei iritatii. Testarea se face aplicand pe o portiune mica a sprancenei substanta respectiva. Daca acest pas este trecut cu bine se continua aplicarea culorii, care poate fi: albastra, neagra, saten inchis si respectiv saten. Procesul de colorare dureaza aproximativ 2 luni, vopseaua trebuie aplicata la 25-30 de zile, timpul de actionare a vopselei fiind de 10-20 de minute.

Aplicarea de extensii genelor
Este metoda cea mai populara, pentru ca modifica lungimea genelor, aspect considerat foarte important. Popularitatea metodei este mare si in randul star-urilor, astfel ca de aceasta tehnica au beneficiat: Jennifer Lopez, Madonna, Paris Hilton, Lindsay Lohan s.a. Aceste extensii, sau popular, gene false, pot fi de doua tipuri: compacte sau “geana cu geana”. Aplicarea lor se face usor, folosind un adeziv special, care sustine extensia pentru o perioada de circa 2 luni. Tehnica nu e este dureroasa, la fel ca si in cazul vopsirii genelor si sprancenelor si dureaza cam 2-3 ore.

Gene cu permanent
Este varianta noua si mult mai eficienta, care inlocuieste clestele de gene(care necesita o atentie crescuta din partea utilizatorului). Aceasta reprezinta o metoda de ondulatie a genelor, ce persista aproximativ 2-3 luni. Eficacitatea nu depinde de varsta persoanei si nici de lungimea sau desimea genelor. Riscul pentru globul ocular este scazut deoarece se folosesc substante inofensicve. Astfel se aplica un bigudiu pe pleoapa superioara, pe care se aseaza genele, iar apoi se utillizeaza o solutie ondulanta, Dupa 20 de minute, se sterge solutia si procesul se incheie.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj