Machiajul semipermanent


Machiajul semipermanent este o modalitate de colorare a pielii prin introducerea unor pigmenti naturali in straturile superioare ale epidermei. Pigmentii sunt realizati exclusiv pe baza de plante, iar tehnica folosita nu necesita operatie chirurgicala si este non-alergica. Culoarea ramane fixata in piele pe o perioada determinata si se elimina uniform o data cu reinnoirea naturala a pielii. Adesea machiajul semipermanent este confundat cu tatuajul deoarece foloseste aceeasi metoda, numai ca difera produsele utilizate, zonele si adancimile la care se lucreaza.

Pentru cine este ideal machiajul semipermanent?
In primul rand machiajul semipermanent este o solutie pentru fiecare femeie si nu numai de a-si evidentia frumusetea naturala si de a ascunde sau reface unele mici imperfectiuni.
Este recomandat tuturor celor care doresc sa aiba un aspect natural si sa se elibereze de stresul aplicarii zilnice a machiajului, femeilor care au un ritm de viata alert in permanenta, oricui sufera de alergii la unele substante din produsele cosmetice, celor care au nevoie de reconstructii sau ascunderea unor cicatrici lasate de arsuri, accidente sau operatii si celor care doresc sa arate mereu bine fara a mai pierde foarte mult timp in fata oglinzii!

Ce se poate evidentia sau corecta?
Datorita acestei inovatii in domeniul make-up-ului se pot corecta unele imperfectiuni ale fetei si evidentia diferite trasaturi cum ar fi: reconstructie de sprancene, retusarea sau colorarea buzelor, ascunderea unor cicatrici, “crearea” de puncte de frumusete(alunite), etc. Toate acestea pot fi facute printr-o singura programare la centrul de cosmetica Medi Spa Cluj unde se realizeaza astfel de machiaje semipermanente profesionale.

Este o metoda dureroasa?
Nu veti simti nici un fel de durere, operatiunea fiind una de suprafata si inofensiva datorita extractelor naturale. Pentru introducerea pigmentului in piele se foloseste un creion controlat printr-un senzor. In general este nevoie de trei sedinte pentru realizarea machiajului si nu este deloc recomandat celor care au teama de injectii.

Imi permit machiajul semipermanent?
E de ajuns sa privesti putin in trecut la timpul irosit in fata oglinzii, banii aruncati pe rujul care de fiecare data sfarseste pe un pahar, rimelul care curge mai repede ca ploaia, farduri ce dispar de pe pleoape inainte de a ajunge la petrecere si iti vei da seama ca orice femeie care doreste sa economiseasca timp si bani si vrea sa se simta mereu frumoasa isi permite acesta metoda simpla si profesionala de infrumusetare.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj