Peeling facial Cluj Napoca


Tratamentele de cosmetica, aceasta adevarata arta a ingrijirii corpului, a devenit o preocupare permanenta pentru fiecare dintre noi pe de o parte prin cresterea interesului fata de cum aratam si pe de alta parte din necesitatea fizilogica de a ajuta corpul si pielea de a se regenera si mentine tanara si hidratata. Pe de alta parte tratamentele cosmetice au incetat de multa sa mai fie un domeniu exclusiv al femeilor, in fiecare zi toti mai multi barbati apeleaza la tratamente cosmetice faciale si de hidratare si intretinere a fetei

Cosmetica profesionala a cunoscut numeroase revelatii de-a lungul timpului si se afla intr-o permanenta dezvoltare si cautare de noi metode care sa satisfaca cerintele tot mai pretentioase ale femeilor dornice sa arate bine. Saloanele cosmetice si centrele de infrumusetare s-au impus repede in acest domeniu pe de o parte fiind centre in care exista majoritatea tratamentelor cosmetice de intretinere si infrumusetare si pe de alta parte prin existenta unui personal bine pregatit si cu cu o experienta relevanta in domeniu pentru ca toti clientii sa fie multumiti si tratati cu cel mai inalt grad de profesionalism.Centrul de cosmetica si frumusete Medi Spa Cluj Napoca ofere tuturor clientilor o diversitate mare de tratamente faciale si solutii cosmetice pentru tratamentul fetei: tratamente de intinerire, tratamente de intretinere faciala, peeling chimic, servicii spa diverse. Centrul Medi Spa ofera tratamente de peeling facial si tratamente laser complete intinerirea fetei sau tratarea diferitelor afectiuni care nu pot fi tratate prin metode traditionale.

Ce este peelingul facial?
Peelingul chimic facial reprezinta o metoda(relativ noua) de indepartare a straturilor superficiale, uzate ale pielii de la nivelul fetei. Deoarece perioada de refacere este de minimum 2 luni, realizarea peelingul chimic este absolut contraindicata pe timpul verii. Pielea noua ce se formeaza dupa ce cea veche s-a descuamat este foarte sensibila la expunerea la razele ultra-violete. Daca nu este bine protejata se poate distruge si rezultatul estetic poate fi mai rau decat inaintea tratamentului. Cea mai buna perioada pentru relizarea peelingului chimic este de la inceputul lunii octombrie pana la sfarsitul lui februarie.

Tratamente peeling facial in Cluj napoca
Peelingul facial sau peeling-ul chimic este o metoda noua metoda de infrumusetare si este unul dintre tratamentele cosmetice disponibile in clinica de cosmetica Medi Spa din Cluj Napoca
Aceasta metoda este din ce in ce mai folosita pentru avatajele pe care le prezinta in comparatie cu tratamentele traditionale si pentru rapiditatea cu care se vad rezultatele . Aceste clinici sunt in masura sa ofere metode mai dificile insa si mai eficiente decat o fac saloanele de infrumusetare, rezultatele oferite fiind vizibile mult mai mult timp. Peelingul facial este doar una din interventiile minore practicate in centrul Medi Spa.

Ce inseamna “Spa”?
Ad literam, „spa” inseamna sanatate prin apa si desemneaza atat centrele de recuperare a sanatatii (statiunile balneo-climaterice), cat si cele de infrumusetare: day spa. Ce se intampla intr-un day spa? Intri direct din valtoarea stresului cotidian intr-un colt rupt din rai, unde, mai intai de toate, te relaxezi pe ritmul muzicii ambientale si urmezi tratamentul propriu-zis, care are efect benefic atat pentru corp, cat si pentru psihic. Astazi centrele day-spa sunt organizate pe principiile medicinii preventive si curative, cu o gama larga de proceduri si taratamente de estetica faciala si corporala, tratamente si ingrijire a pielii, balneoterapie, impachetari cu alge si namoluri marine, fizioterapie, terapia durerii, proceduri de relaxare, etc.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj