Manichiura si pedichiura profesionala


Clinica de cosmetica Medi Spa din Cluj Napocava sta la dispozitie u un salon de manichiura si pedichiura profesionale pentru a avea grija de mainile si picioarele dumneavoastra! In cazul in care nu uitati importanta aspectului mainilor in contactul cu cei din jur sau aveti nevoie de o pedichiura deosebita cu o anumita ocazie, puteti merge oricand la salonul de infrumusetare de la centrul Medi Spa.

Salonul de infrumusetare manichiura si pedichiura profesionala din cadrul Clinicii Medi Spa Cluj nu se limiteaza la atat; fiind vorba de pedichiura profesionala, puteti apela si la tratamente pentru picioare( tratamente cu parafina calda pentru picioare,tratamente cu argila, tratamente pentru unghii - intarirea si stralucirea lor, tratamente si masaje regeneratoare sau alte tratamente pentru intretinerea vasculara sau stimularea ei, gomaj). Picioarele umflate, obosite, neingrijite sau chiar retentia de apa  pot fi combatute cu tratamente adecvate la centrul de cosmetica Medi Spa Cluj, avand posibilitatea de a scapa realizarea si intretinerea manichiurii si pedichiurii.

Fie ca admirati manichiura frantuzeasca sau doriti ceva inedit, salonul de infrumusetare din centrul Mesi Spa va avea grija de mainile dumneavoastra. Unghiile moi si flexibile sau foarte dure si casante nu mai sunt o problema. Indiferent de pretentii, dorintele dumneavoastra se pot indeplini: ganditi-va cat de mult va folositi mainile sau cat sunt de expuse. Trecerea de la un anotimp la altul este resimita de mainile dumneavoastra. Este stiut ca mainile tradeaza varsta in cele mai multe cazuri, fiind o oglinda a dumneavoastra.
Montarea unghiilor false, pictura pe unghii si “repararea” unghiilor accidentate, manichiura- pedichiura la cald , manichiura si pedichiura la rece, masaj plantar relaxant, masti hidratante, chiar si aplicatii cu strasuri sau modele tridimensionale sunt exemple regasite in lista serviciilor la cererea dumneavoastra din cadrul salonului de infrumusetare. In cazul in care nu aveti preferinte pentru un anumit stil de manichiura, sigur va veti hotari asupra lui, avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori si modele, avand la indemana si sfatul personalului profesionist din cadrul centrului Medi Spa.

Cu dotare de ultima generatie, in conditii de securitate clinico-biologica pentru sanatatea dumneavoastra , prin utilizarea de ustensile si aparate sterile, corespunzand normelor sanitare ale Uniunii Europene, personalul profesionist din cadrul Clinicii Medi Spa Cluj va asteapta pregatit sa va demonstreze inalta profesionalitate a salonului de infrumusetare.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj