Tratamente pedichiura profesionala


Vi s-a intamplat sa va doriti o pereche de sandale dar sa n-o cumparati deoarece aveati impresia ca nu se potrivesc cu picioarele dumneavoastra? Sunteti nemultumita de aspectul talpilor dumneavoastra? Ingrijirea de zi cu zi nu da rezultatele pe care vi le-ati dori ?

Orice femeie stie ca picioarele sunt o parte a corpului care necesita o ingrijire aparte, si ca nu e usor sa ai talpile mereu netede si frumoase.

Noi va oferim solutia! Pedichiura profesionala Medi Spa!

Pedichiura Spa este mai mult decat o simpla pedichiura! Este un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare! Din salonul de cosmetica Medi Spa, nu doar ca veti iesi cu o pereche de picioare frumoase ci veti iesi si cu zambetul pe buze!

Pedichiura include in primul rand un masaj relaxant care imbunatateste circulatia sanguina, revitalizand corpul si indepartand starea de stres!
Se stie ca fiecare organ intern are un corespondent in zona talpii. Masajul efectuat va stimula toate punctele benefice, dand sentimentul unei relaxari complete!

Bucurati-va de momente de relaxare, lasandu-va pe maine profesioniste!
Dupa ce picioarele dumneavoastra au fost rasfatate cu un asemenea masaj, cu ajutorul unor produse profesionale, picioarele vor fi curatate si detoxifiate. Zonele foarte uscate vor fi exfoliate, indepartand pielea aspra si celulele moarte, lasand piciorul catifelat si moale.
Produsele cosmetice folosite in clinica de cosmetica Medi Spa, pentru ingrijirea picioarelor, reprezinta o noutate in domeniu, dar garanteaza o ingrijire completa si o stare de bine indelungata.

Spuneti “Adio!” picioarelor obosite si dureroase! Echipa noastra va va face sa uitati de toate acestea, transformand tratamentul intr-o colectie de momente relaxante pentru picioare sanatoase si atragatoare!

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj