Tratament laser acnee Cluj


Dereglari ale pielii, ca si acneea pot fi iritante si rusinoase. Acneea (de asemenea cunoscuta ca si cosuri si puncte negre) este cea mai comuna problema a pielii si este motivul numarul unu peste tot in lume pentru vizita la dermatolog. La majoritatea barbatilor acneea este mai rea in timpul adolescentei si apoi se domoleste. La femei, acneea izbucneste in timpul menstruatiei care urmeaza in anii adolescentei si apoi la maturitate. Daca este lasata netratata acneea duce la formarea de mici ciupituri asemanatoare cicatricilor, care raman permanente. Cu aceasta disfigurare cosmetica persoana este apoi nevoita sa traiasca toata viata. De asemenea, prezenta acneei dizgratioase in timpul adolescentei duce la traume emotionale si sociale ce impiedica dezvoltarea increderii in sine.

Cauzele acneei
Fata si spatele nostru contin un numar mare de folicule de par care sunt asociate cu glandele sebacee. Aceste glande sebacee produc sebuum (si fluid uleios), care este secretat in afara pielii printr-un pasaj numit infundibulum. In circumstante normale si fericite, sebuumul produs de glandele sebacee este secretat
Catre piele prin porii deschisi pe piele. Oricum  in nu la fel de fericite circumstante , un blocaj se formeaza in infundibulum de la celule, sebuum, bacterii si alte sparturi. Glandele sebacee continua sa produca sebuum, intinzand infundibulum pana cand acesta sau alte portiuni ale foliculei  se rup. Leziunile acneice rezulta din rupturile foliculelor sebacee urmata de inconvoiere a bacteriei acneice gasita pe piele, ducand la inflamatie si puroi(puncte albe). Rezulta de asemenea din acumularea materialului astupat in foliculele sebacee(puncte negre). Aceasta patofiziologie are doua mari cereri – o crestere in productia de sebuum sau astuparea portiunii de sus a infundibulumului.

Tratament cosmetic pentru acnee:
Tratamente normale pentru acnee urmaresc de obicei una sau doua linii a tratamentului. Incearca sa reduca infundarea infundibulumului sau a porilor sai, sau incearca sa reduca sansele unei infectii bacterice. In timp ce tratamentul laser implica aplicarea unei lumini sensibile amestecata cu vopsea intr-un gel special. Aceasta vopsea introduce glandele producatoare de ulei la fel ca si pasajele. Un laser, care se potriveste in mod special cu vopseaua in termeni marime a valului, latime a pulsului si in marimea petelor, este apoi aplicata pe piele. Acest laser incalzeste vopseaua in glande si in pasaje. Incalzirea duce la o scadere in productia sebumului, care cauzeaza acneea. Duce de asemenea la o marire a pasajelor. Ca rezultat, aceste pasaje nu se mai blocheaza asa usor, ducand la o reducere in eruptia acneica.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj