Tratamente laser vergeturi si cicatrici


Vergeturile sunt cicatrici ramase in urma rupturilor fibrelor elastice al dermei si al reducerii colagenului pe portiunea liniara pe care sa gasesc, putand aparea in orice moment al vietii, netinand cont de sex si de varsta, din cauze precum: obezitatea, pubertatea, diabetul, pierderile sau cresterile bruste in greutate sau graviditatea.
 
Cicatricile, spina iritabila pentru buna dispozitie, reprezinta urma unei agresiuni mai mult sau mai putin grave asupra epidermei si nu numai. Ele reprezinta tentativa mai mult sau mai putin reusita a organismului de a-si reface tesuturile.

Putem scapa de cicatrici ?
La clinica de cosmetica Medi Spa din Cluj Napoca puteti sa eliminati aceste surse de complexe prin diferite tehnici cosmetice sau prin tratament cu laser !
Un tratament eficient pentru vergeturi si cicatrici trebuie imbinat intotdeauna cu cel de prevenire a lor; pentru o piele santoasa care se va lipsi de alte fisuri in stratul superficial de piele, este necesar ca pielea dumneavoastra sa fie hidratata si mentinuta in conditii optime de hranire. Odata ce doriti sa scapati de vergeturi, veti dori, in fond, regenerarea celulelor pielii si functionarea corecta a componentelor raspunzatoare de elasticitate pentru prevenirea aparitiei si ”vindecarea” vergeturilor deja formate.

Tratamente cicatrici
Pentru a scapa de vergeturi si cicatrici puteti apela la: tratamentul cu laser, operatia estetica - aceste metode le vom incadra la non-cosmetice invazive; ultrasunete, expunerea la ultraviolete, masaje cu diferite creme si lotiuni – acestea sunt la indemana oricui, fiind metode cosmetice care va pot ajuta fara teama sa scapati de complexul vergeturilor.
Daca tratamentul cicatricilor cu ultrasunete ajuta intr-o oarecare masura in refacerea pielii afectate, masajul cosmetic specializat pentru tratarea vergeturilor se va dovedi extrem de eficient!
Masajele de tratare a vergeturilor utilizeaza creme si lotiuni cu vitaminele: E, cu rol deosebit in tratarea vergeturilor, C, esentiala  in formarea colagenului si A, o vitamina puternic hidratanta;  proteine naturale, alfa hidroxi-acizi, elastina, acid glicolic si alantoina, de asemenea tonificatori ai dermei, chiar si in profunzime, stimulenti ai resintezei colagenului.

Cicatricile reprezinta incercarea organismului de a-si vindeca ranile si plagile la nivelui epidermei( accidente, taieturi, arsuri, acnee, furunculi) prin aceelerarea sintezei fibrelor de colagen si elastina. Eliminarea cicatricilor prin tehnici specifice la intersectia dintre medicina si dermato - cosmetologie este posibila prin metode mai blande, cum ar fi gomajul si peeling-ul imbinat cu masajul, dermabraziunea si microabraziunea, utilizarea lampii cu lumina polarizata, masajul cu creme destinate hidratarii intensive,stimularii, aceelerarii refacerii celulelor epiteliale, colagenului, repigmentarii. Imbinand metode traditionale- creme cu aloe vera, cu galbenele, cu silicon, cu metode consacrate- creme cu complexe de vitamine antioxidante, zinc, creme cu minerale, chiar cupru si aur coloidal. Tratamentul de micro- dermabraziune, practicat la centrul de cosmetica Medi Spa Cluj, inlatura impuritatile de la suprafata pielii si celulele moarte, prin exfoliere, incurajand refacerea si regenerarea pielii, redandu-i aspectul omogen natural, prin succesiuni de sedinte de tratament( elimina cicatricile, urmele lasate de acnee si petele!).
Tehnicile cosmetice specifice de eliminare a vergeturilor si cicatricilor expuse mai sus utilizate in centre de infrumusetare din tari cu traditie in cosmetologie( Franta s.a) le puteti regasi in lista serviciilor oferite de centrul de cosmetica Medi Spa din Cluj Napoca. Cu cat se apeleaza mai devreme la tratamente specifice pentru cicatrici, cu atat sansele de estompare ale acestora prin metode neinvazive sunt mai mari!

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Symbeauty Medi Spa Cluj